Flyttstädning Sundsvall av prisvärd städfirma

Flyttstädning i Sundsvall

Flyttstädning i Sundsvall med kvalitet och snabb gratis offert. Kanske skall du flytta och vill boka långt innan? Eller så är du ute i sista minuten? 

Genom att vi har Jourstäd så brukar vi lösa detta smidigt. Har du frågor eller vill ha en förutsättningslös offert? Spelar ingen roll vilket, vi finns till dygnet runt.

Kundtjänst har öppet alla dagar i veckan. Dygnet runt för att kunna ge service på tider som passar dig. Snabba svar inom 1 minut ger vi dig. 

Detta för att du snabbt ska kunna få en bokningsbekräftelse från oss. Med oss ​​som leverantör-blir din flytt ett glatt minne.

Lägg istället tid på att komma in i nya boendet. Så tar vi hand om din smuts i din gamla bostad. Ett bra koncept som du kommer att uppskatta.

Prisvärd städfirma Sundsvall i Västernorrlands län

Prisvärd städfirma Sundsvall i Västernorrlands län.

Glädjande så har vi många skickliga och samarbetsvilliga städare. Dessa levererar dig en flyttstädning i Sundsvall som går igenom besiktning. 

Att vi har duktigt personligt beror på att de utbildas löpande. Kommer mycket nyheter inom städteknik och material. Utvecklingen går i ett rasande tempo. 

Genom att vi alla har mobiler så kan ni få tag i vårt mobila team dygnet runt. Fördelen med att vi alltid är tillgängliga för dig som kund:

  • Enkelt att få offert
  • Smidig onlinebokning
  • Prisvärd flyttstädning
  • Väl utförd tjänst

Vad behöver du göra innan vi anländer-detta är då det du behöver göra!

Se till att bostaden är tömd ordentligt. För säkerhets skull så kolla på ställen du sällan tittar. Ovanpå garderober, i alla skåpar. 

Förrådet skall du inte glömma. Många har lite i förrådet så det missas ofta.

Sen så skall kyla och frys vara avslagna och avfrostade. Annars kan vi ej torka dessa. 

Eventuella portkoder och annan information om ev tagg osv måste du meddela oss.

Vet du med dig att det finns skador så meddelade detta redan vid bokning. Då slipper vi få bilder från personalen som du sedan får.

Detta eliminerar onödig tid där vi istället skulle ha kunnat göra din bostad ren.

Sen har vi löpande kontakt om det skulle uppstå frågor från oss. 

Välkommen att boka din städfirma i Sundsvall!

 

 

Total
0
Shares